Termeni si conditii

Termeni si conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII
Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare:
Accesul și utilizarea acestui webite sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Accesând și utilizând website-ul, acceptați, fără limitări sau calificări, aceste condiții și luați la cunoștință că orice alte acorduri între dumneavoastră și “La pizza ta” sunt înlocuite prin prevederile prezentelor condiții de utilizare. În privinţa prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în contextul interacţionării cu acest website, vă rugăm să consultaţi Politica de Confidenţialitate, precum şi Politica privind protecţia datelor, cu aplicabilitate pentru datele prelucrate prin intermediul website-ului şi al aplicatiei de mobile, disponibile pe website: www.lapizzata.ro.

Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, condițiile de utilizare ale acestui website, vă rugăm să părăsiți acest website. Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor afișate pe website-ul www.lapizzata.ro implică acceptarea condițiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiții a website-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Website-ul www.lapizzata.ro este administrat de CAPRI FOOD SRL ( admin@lapizzata.ro ), cu sediul social în Bucureşti, B-dul. Timişoara 60C, înregistrată la Registrul Comerţului cu Nr. J40/8594/2016, având CUI 36226956, denumită în continuare „noi”. În cazul în care doriţi informaţii suplimentare despre noi şi activitatea noastră, ne puteţi contacta la adresa de e-mail: admin@lapizzata.ro.
Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Condiții precum și orice modificări ale website-ului www.lapizzata.ro fără o notificare în prealabil. Accesând pagina Termeni și Condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Nu sunt permise:
1. copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau păstrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor și informațiilor existente pe acest website;
2. încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conținutul acestui site, ștergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor și informatiilor publicate, sau încercarea de a acționa în acest scop;
3. folosirea oricăror adrese de e-mail publicate prin intermediul website-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing, pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop în afară de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fără acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Obligațiile de înregistrare
Pentru a putea cumpăra / comanda de pe www.lapizzata.ro, trebuie să introduceți datele dumneavoastră pe website.
De asemenea, pentru a beneficia de produsele de pe website este necesară o comandă minimă în valoare de 30 lei în sectorul 6, în Sector 5, Bragadiru, Domneşti comanda minimă de 60 lei şi în sectoarele 1,2,3 şi 4 comanda minimă de 100 lei, dacă nu se aplică taxele de pe site.

Pentru informatii cu privire la modul de prelucrare a datele cu caracter personal, scopul solicitării, temeiul legal al acestora precum şi necesitatea consimţământului dumneavoastră, vă rugăm să consultaţi Politica de Confidentialitate, precum şi Politica privind protecţia datelor, cu aplicabilitate pentru datele prelucrate prin intermediul website-ului şi al aplicaţiei de mobile, disponibile pe website: www.lapizzata.ro .

În utilizarea serviciului, declarați că veți furniza informații reale, corecte, actuale, complete și nealterate despre dumneavoastră.

Preț și modalități de plată
Prețurile prezentate includ TVA (9%), cu excepția băuturilor alcoolice (de exemplu: bere).
Prețul de achiziţie prezentat pe bonul fiscal / factură va fi același cu cel prezentat pe website la momentul achiziției. Prețul minim de achiziție este în valoare de 30 lei.
Plata produselor se efectuează în numerar, cu bonuri de masă sau prin card debit / credit la livrarea produsului .
Plata la livrare: comanda se achită reprezentantului Companiei în momentul livrării comenzii prin plata ramburs.

Informații privind livrarea
Termenul de livrare va fi comunicat la momentul plasării comenzii și nu va putea depăși 24 ore. Livrarea se face de către compania noastră, la adresa specificată de client. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voința noastră.
În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresă sau puncte de reper, va rugam să introduceți în casuța de observații aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii.
Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteți folosi adresa de e-mail: admin@lapizzata.ro .